Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Broodravioli
Rosah van Schendelen

Ravioli, croutons en croissantsticks van oud brood

Ramon maakt kwarktaart voor moederdag
Ramon Brugman

Luchtige kwarktaart met brosse bodem en vers fruit

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, haricot verts en frisse vinaigrette

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Koreaanse Buchimgae met heerlijke salade
Ramon Brugman

Koreaanse pannenkoekjes met oesterzwam

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel
Ramon Brugman

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Blauwe bessen salade
Alain Caron

Frisse salade met blauwe bessen en balsamicoazijn

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin