Eiersalade met groene aspergesoep en versgebakken vlechtbrood
Ramon Brugman

Eiersalade met groene asperges en vers gebakken vlechtbrood

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel van Rob Jetten
Ramon Brugman

Rob Jetten's recept voor bloemkool smoor voor de Indische rijsttafel

Broodje Sabich | Lekkere track
Ramon Brugman

Broodje Sabich met aubergine en hummus

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Midden-Oosterse Shakshuka van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Shakshuka met zelfgemaakt flatbread

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Ramon Brugman

Pani puri met vulling van pompoen

Ramon Brugman

Indiase curry met oesterzwam

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Ramon Brugman

Pilav met spinazie, tomaat, romige ricotta en rucola