Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Rijst met knapperige vermiceli en voorjaarsgroenten
Sharon de Miranda

Knapperige groenten met rijst en een limoen-wortelsalade

Marmelade ijs en sinaasappel kletskop
Jetske van den Elsen

Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen

Rode currysoep met oesterzwammen in krokant jasje
Sharon de Miranda

Curry kokossoep met krokante oesterzwammen en rijstsalade

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi

halloumi
Jetske van den Elsen

Spinazie curry met krokante halloumi en zelfgemaakt flatbread

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Gevulde sla blaadjes
Jetske van den Elsen

Sla gevuld met rijst, oesterzwam, radijs en gochujang saus

Udon Noedels - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Snelle Udon Noedels met chili crisp, bosui en een eitje

Sticky asperges
Sharon de Miranda

Rijst met sticky spicy groene asperges en frisse koolsalade