Recepten

Waardeer

De lekkerste resultaten (201)
  1. Recept
    4.857145
    Stilstaand beeld van Tomapork
    8 april 2019

    Tomapork

    Chef-kok Ramon Brugman maakt vandaag een stoer gerecht: tomapork met gremolata, pastasalade en een frisse tomatenkruidendressing.

  2. Recept
    4.12
    Stilstaand beeld van Filodeeg gehaktrolletjes
    4 april 2019

    Filodeeg gehaktrolletjes

    Van sommige recepten krijg je tijdens het lezen al water in de mond. Wat ons betreft geldt dat voor deze van Ramon. Hij maakt namelijk rolletjes van filodeeg, met kruidig gehakt erin.

  3. Recept
    4.5
    Stilstaand beeld van Gepofte aardappel
    1 april 2019

    Gepofte aardappel

    Ramon maakt iets internationaals: baked potato. Nee, niet gebakken, maar gepoft dus. Met witte bonen in tomatensaus en krokante spek is het een heerlijk gerecht.

  4. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Brood taartje met duif
    27 maart 2019

    Brood taartje met duif

    Alain brengt een bezoek aan een watermolen uit de 15e eeuw in het Arnhemse Sonsbeek. Hij neemt het biologische tarwemeel van de molen mee naar ambachtelijke bakker Tom. Alain maakt een lekker gerechtje met zijn brood.

  5. Recept
    4.464285
    Stilstaand beeld van Ravioli met gehaktsaus
    25 maart 2019

    Ravioli met gehaktsaus

    Ramon maakt een pastagerecht, zelfgemaakte ravioli. Lekker met een vulling van gehakt, verse kruiden, zoete tomatensaus en geraspte parmezaan.

  6. Recept
    4.636365
    Stilstaand beeld van Galina Stoba met arroz miro
    18 maart 2019

    Galina Stoba met arroz miro

    Het is Arubadag en daarom maakt Sharon vandaag haar favoriete Antilliaanse gerecht: Galina stoba met Arroz moro, oftewel Antilliaanse kip met Antilliaanse rijst en gebakken banaan.

  7. Recept
    4.180725
    Stilstaand beeld van Dronken kip & koolrabipuree
    5 maart 2019

    Dronken kip & koolrabipuree

    Sharon maakt een heel vrolijk gerecht: koolrabipuree met 'dronken' kip. Zelf houdt ze het bij een watertje, maar dan wel één op smaak gebracht met fruit.

  8. Recept
    4.5
    Stilstaand beeld van Borrelplank van wilde eend met vijgen
    15 februari 2019

    Borrelplank van wilde eend met vijgen

    Chef-kok Léon Mazairac en sommelier Lendl Mijnhijmer zijn te gast in Maastricht, bij Jilles Eissen. Hij is een van de bedenkers van een lijn alcoholvrije bieren, die tóch speciaalbieren zijn.

Pagina's