Recepten

Waardeer

De lekkerste resultaten (200)
  1. Recept
    3.88889
    Stilstaand beeld van Sabich met gebakken aubergine
    19 november 2019

    Sabich met gebakken aubergine

    Ramon gaat een sabich maken met aubergine en technina. Het is een soort pitabroodje dat enorm populair is in Tel Aviv. Ramon vult de sabich met aubergine en techina, dat is een saus met sesamzaad als basis. In het Midden-Oosten wordt het vaak gebruikt bovenop een falafel of als bijgerecht.

  2. Recept
    5
    Stilstaand beeld van Vegan camembert in Amsterdam
    14 november 2019

    Vegan camembert in Amsterdam

    Culinair expert Alain Caron ontmoet in zijn hometown Amsterdam kaasmakers Steven Rifkin en Tina da Rosa.

  3. Recept
    4.833335
    Stilstaand beeld van Roodschimmelkaas in Dalmsholte
    12 november 2019

    Roodschimmelkaas in Dalmsholte

    In het dorp Dalmsholte in Overijssel maken melkveehouders Joke van de Crommert en Marinus Post al jaren rauwmelkse boerenkazen.

  4. Recept
    4
    Stilstaand beeld van Vegetarische kipstukjes met Paksoi
    11 november 2019

    Vegetarische kipstukjes met Paksoi

    Sharon vervangt kip door de vegetarische variant. Ze wokt vegetarische kipstukjes met paksoi, rode ui en de nog niet zo bekende groente bimi, ook wel aspergebroccoli genoemd. Ze serveert het gerecht met een pittig ei en rijstnoedels.

  5. Recept
    4.25
    Stilstaand beeld van De aardappelen van Evert Boerhave
    6 november 2019

    De aardappelen van Evert Boerhave

    Culinair expert Alain Caron is in Dronten, Flevoland, waar Evert Boerhave zijn aardappelen in de grond heeft staan.

  6. Recept
    4.510205
    Stilstaand beeld van Linzencurry en mangochutney
    5 november 2019

    Linzencurry en mangochutney

    Sharon maakt een linzencurry met mangochutney en gebakken komkommer met doperwtjes. Lekker pittig en vegetarisch.

  7. Recept
    4.833335
    Stilstaand beeld van Peulvruchten in Jistrum
    4 november 2019

    Peulvruchten in Jistrum

    Chef-kok Ramon Brugman is in Friesland, waar hij de koning van de oud-Hollandse bonen, Henk Zuidema, ontmoet. Diverse boeren telen wel 45 verschillende soorten voor Henk, maar in zijn eigen proeftuin in Jistrum experimenteert hij erop los om zo de oude rassen weer terug te brengen.

  8. Recept
    4.285715
    Stilstaand beeld van Vegan landbouw in Oirschot
    29 oktober 2019

    Vegan landbouw in Oirschot

    In het Brabantse Oirschot ontmoet culinair expert Alain Caron tuinders Alex Schreiner en Linder van den Heerik.

Pagina's