Mals stoofvlees met donker bier
Ramon Brugman

Patatje stoofvlees met zelfgemaakte kerriemayonaise

Roze hummus met gepofte bietjes
Jetske van den Elsen

Hummus met gepofte biet, krokante kikkererwten en gefermenteerde groente

Zuurkoolstamppot uit de oven
Sharon de Miranda

Zuurkoolstamppot uit de oven met appel, rozijnen en rookworst

Pittige Naan
Geneal Harreman

Pittige tempeh met zelfgemaakte naan en een frisse salade

Udonnoodles met saus van gochujang en een omelet met spitskool
Geneal Harreman

Udon noedels met spinazie, gochujang en een groene koolomelet

kaasfondue
Jetske van den Elsen

Kaasfondue in Yorkshire Pudding

Zalmtartaar
Sharon de Miranda

Krokant gebakken sushirijst met pastinaakcrème en zalmtartaar

Pasta met zalm en witte saus
Ramon Brugman

Pasta met mosterddille zalm, een witte saus met prei en ciabattastukjes

Gyoza
Jetske van den Elsen

Gyoza's met shiitake, gerookte tofu en een zoetzure dip

Bulgursalade met krokante knolselderij
Geneal Harreman

Krokante knolselderij en bulgursalade met sinaasappeldressing

Mosterd kaviaar - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's heerlijke mosterd kaviaar

Antilliaanse zeevruchtensoep
Sharon de Miranda

Antilliaanse zeevruchtensoep met kabeljauw en limoen

hartige taart met bospaddenstoelen
Ramon Brugman

Hartige taart met bospaddestoelen en prosciutto

Pappardelle met Parmezaanse kaas en pastinaak
Rosah van Schendelen

Pappardelle met parmezaanse kaas en pastinaak

Kimchi-kaas bitterballen
Jetske van den Elsen

Kimchi-kaas bitterballen met gochujang mosterdsaus

Gemarineerde ribeye - Ramon Brugman
Ramon Brugman

Gemarineerde ribeye met een frisse Thaise salade

Bami met pindakaas en bimi
Sharon de Miranda

Pindakaas bami met bimi én verse sambal

Chili con carne
Ramon Brugman

Chili con carne met draadjesvlees en een frisse ananas salsa