Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

Kokosmakronen
Ramon Brugman

Kokosmakronen met witte chocolade ganache, mango en passievrucht

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Kokosrijst met gekarameliseerde ui en ketjap tempeh
Geneal Harreman

Gele kokosrijst, tempeh in zwarte bonensaus en gebakken paddenstoelen

Chef-kok Geneal maakt een plaattaart met groente
Geneal Harreman

Plaattaart met courgette, cherry tomaatjes, spinazie en een pittige dressing

Panna cotta en stroop van appelcider met kletskopjes
Jetske van den Elsen

Panna cotta van appelcidersiroop

Kikkererwten curry
Jetske van den Elsen

Romige curry met kikkererwten en tomaat

Zuurkool - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf zuurkool in een paar stappen

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Boerenkool snack|Geneal Harreman
Geneal Harreman

Groentesnack van boerenkool met rode uitjes en knoflook

bieten groentesnack | Geneal Harreman
Geneal Harreman

Groentesnack van bieten met rozemarijn en tijm

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer-knolselderijsoep met pannenkoekjes en salsa verde

vega kibbeling
Ramon Brugman

Plantaardige romige aardappelsalade met ravigotesaus en kibbeling

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven