oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

Pannenkoekje met oranje nougat
Alain Caron

Flensjes met oranje noga, mascarpone en een frisse mix van fruit

Koekjes met karamel en marshmallows
Rosah van Schendelen

S’mores met kletsmajoors en gezouten karamel

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

Rijst met knapperige vermiceli en voorjaarsgroenten
Sharon de Miranda

Knapperige groenten met rijst en een limoen-wortelsalade

Marmelade ijs en sinaasappel kletskop
Jetske van den Elsen

Marmelade-ijs met sinaasappel kletskoppen

Rode currysoep met oesterzwammen in krokant jasje
Sharon de Miranda

Curry kokossoep met krokante oesterzwammen en rijstsalade

gegrilde knolselderij
Geneal Harreman

Gegrilde knolselderij met een kikkererwtenhummus en baba ganoush

kaastaart
Ramon Brugman

Hartige kaastaart met zoete uiencompote

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Creamy mac & cheese met oude kaas

Paddenstoelenravioli met een frisse boter-citroensaus
Ramon Brugman

Ravioli van paddenstoelen met ricotta en citroen

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi