Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
0-30 minuten
Expert
Jetske van den Elsen
Ramon Brugman
Sharon de Miranda
Gerecht
Vis
Vlees
(-)
Vegetarisch
Vegan
Menu
Smaakmaker
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
Lente
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Aubergine schnitzel met Japanse currysaus en frisse wortelsalade
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Romige curry met tofu, spinazie en kokosrijst
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Curry kokossoep met krokante oesterzwammen en rijstsalade
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Spinazie curry met krokante halloumi en zelfgemaakt flatbread
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Indiase curry van aardappel en spinazie met verse pannenkoekjes
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak ik zelf hüttenkäse en paneer?
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Romige aubergine curry met bloemkoolrijst en appelchutney
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Indiase curry met spinazie en paneer
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Matar paneer met rijst en gebakken banaan
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Indiase curry met oesterzwam
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Linzencurry en mangochutney
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pompoencurry met cashewnoten
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zoete curry met aubergine, munt-yoghurt dip, kokosrijst en pakora van ui