Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpatƩ
Alain Caron

BoerenkoolpatƩ met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediƫnten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Ossenworst
Alain Caron

Tartaar met ossenworst

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Steak tartare met Hollandse aardperen, kastanje en truffel
Alain Caron

Steak tartaar met Hollandse aardperen, kastanje en truffel

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember