Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Ramon Brugman

Chinese tomatensoep met kip en omelet

Ramon Brugman

Likkepot met zoete sjalotten en tuinkers

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel