Aziatische rijstsalade
Ramon Brugman

Aziatische rijstsalade met gemarineerde kipspiesjes en pittige yoghurtdip

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Alain maakt een heerlijk gerecht met vlees.
Alain Caron

Dubbele steak tartaar met knapperige wortelsalade

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Pinchos met gebakken Secreto, romesco en zoete ui
Ramon Brugman

Snelle pinchos met zoete ui, paprika en Ibérico secreto

Stoofschotel met zoete aardappelfriet uit de oven
Ramon Brugman

Stoofvlees met zoete aardappelfriet en frisse witlofsalade

Croissant alain
Alain Caron

Luxe croissants met kruidencrème en ham

Steak tartaar | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak tartaar op knapperig brood met romige pestocrème

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Aardappel gratin | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Aardappelgratin met varkenshaas medaillon en romige champignonsaus

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met zomerfruit

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin