Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Ramon Brugman

Blini's met groene asperges, spinazie en gepocheerd ei

Ramon Brugman

Bosvruchten yoghurt bavaroise afgewerkt met kletskoppen

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma