Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Ramon kookt met politicus Dilan Yeşilgöz
Ramon Brugman

Dilan Yeşilgöz-Zegerius' recept voor Turkse yoghurtsoep met kikkererwten en munt

Boerderij van de Toekomst Floriade
Sharon de Miranda

Fruitsalade van pruimen, vijgen en kruiden

Lekkere track bonendip pita crackers - lief gebaar
Ramon Brugman

Crackers van pitabroodjes met een frisse bonendip

Steak Tartaar van oesterzwammen
Sharon de Miranda

Steak tartaar van oesterzwammen

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Lijnzaadcrackers
Ramon Brugman

Lijnzaadcrackers en sandwichspread met een gepocheerd eitje

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Crispy kipnuggets
Ramon Brugman

Crispy kipnuggets met zoetzure dip

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

De lekkerste patat
Ramon Brugman

De lekkerste patat met zelfgemaakte mayonaise

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Tataki van rund met frisse radijs
Ramon Brugman

Tataki van rund met frisse radijs en knapperige knoflook