Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Macaroni met oude kaas, jalapeño en krokante cornflakes

Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

halloumi
Jetske van den Elsen

Spinazie curry met krokante halloumi en zelfgemaakt flatbread

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Aardpeer soep en salade
Leon Mazairac

Romige soep en een frisse salade met aardpeer en gele bietjes

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Sticky asperges
Sharon de Miranda

Rijst met sticky spicy groene asperges en frisse koolsalade

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Geneal Harreman

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico
Rosah van Schendelen

Burrata met pistache en warme kersen in balsamico

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Salade met pompoen
Rosah van Schendelen

Salade met pompoen, gorgonzola, peer en knapperige granola

Pasta met verse nori, tomaatjes en buffelmozzarella
Sharon de Miranda

Verse pasta met nori, buffelmozzarella en romige mascarpone

ceviche
Jetske van den Elsen

Frisse ceviche met pompoen en mais