Rundersuccade met zilte plantjes “Terre et mer”
Leon Mazairac

Heerlijke rundersukade met zeevenkel en zeebanaantjes

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Ramon Brugman maakt een soort tartaar met zalm, appel, ricotta en krokante aardappel
Ramon Brugman

Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade
Ramon Brugman

Wagyu steak met doperwten-puree en shiitake tapenade

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Yakitori spiesjes
Ramon Brugman

Yakitori met edamame boontjes

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Macaroni met ham en kaas en een frisse salade van kool
Ramon Brugman

Macaroni met ham, kaas en een frisse koolsalade met wortel

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

wintergroenten
Alain Caron

Kippendijen gevuld met wintergroenten

Wiener Schnitzel - Lekkere Track
Ramon Brugman

Wiener schnitzel met citroen en peterselie

Steak tartare met Hollandse aardperen, kastanje en truffel
Alain Caron

Steak tartaar met Hollandse aardperen, kastanje en truffel

Indiase curry met verse mosselen
Ramon Brugman

Indiase curry met verse Zeeuwse mosselen