risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Romige vis
Ramon Brugman

Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade

Knolselderij steak | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Steak van geroosterde knolselderij met pepersaus en parmezaankoek

Sharon maakt snel een kerriesoep met gamba's en edamame
Sharon de Miranda

Kerriesoep met edamame boontjes en gamba’s geserveerd met kokosrijst

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Sharon bereidt wat lekkers met cassave en vis
Sharon de Miranda

Gevulde cassave met vis en komkommersalade

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Gebakken rijst met zeevruchten
Sharon de Miranda

Gebakken rijst met zeevruchten en kabeljauw

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan
Ramon Brugman

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Sharon de Miranda maakt een paddenstoelenstoof voor kerst
Sharon de Miranda

Paddenstoelenstoof met calvados, feta, paprika en een gepofte aardappel

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings