Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Raapsteeltjes

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Gevulde kruidensoep

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Kip met oesters en warme minigroenten

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Alain Caron

Limburgse aardappels met kip in wijnsaus

Alain Caron

Kalfsrollade met biologische spruitjes en zalmeitjes

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Alphense rosé