Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

Rijst met knapperige vermiceli en voorjaarsgroenten
Sharon de Miranda

Knapperige groenten met rijst en een limoen-wortelsalade

Rode currysoep met oesterzwammen in krokant jasje
Sharon de Miranda

Curry kokossoep met krokante oesterzwammen en rijstsalade

gegrilde knolselderij
Geneal Harreman

Gegrilde knolselderij met een kikkererwtenhummus en baba ganoush

kaastaart
Ramon Brugman

Hartige kaastaart met zoete uiencompote

Paddenstoelenravioli met een frisse boter-citroensaus
Ramon Brugman

Ravioli van paddenstoelen met ricotta en citroen

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi

risotto
Ramon Brugman

Paddenstoelen risotto met knolselderij en salsa van cranberry en walnoot

halloumi
Jetske van den Elsen

Spinazie curry met krokante halloumi en zelfgemaakt flatbread

Bulgur
Geneal Harreman

Winterse salade met bulgur, broccoli en halloumi en vijgen uit de oven

Gevulde sla blaadjes
Jetske van den Elsen

Sla gevuld met rijst, oesterzwam, radijs en gochujang saus

Sticky bloemkool
Jetske van den Elsen

Sticky bloemkool in gochujang saus met komkommer en bosui

Pompoen ‘’rollade’’ met boerenkool gestoofd in broodbier en pastinaak met kruidenboter
Geneal Harreman

Luxe rollade van pompoen met misoboter en gepofte pastinaak uit de oven