Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade
Alain Caron

Zeebaars en papillotte met aardappelpuree en een bietjessalade

Alain Caron

Koken met app tegen voedselverspilling

Alain Caron

Yoghurt van Alain

Alain Caron

Bieten met dressing van sojasaus

Alain Caron

Roodbaars, coquilles en gepofte quinoa

Leon Mazairac

Insecten pasta carbonara

Alain Caron

Shii-takes met kabeljauw, gamba’s en inkvis.

Leon Mazairac

Gelakte paling met appelstroop

Leon Mazairac

Geglaceerde Zeeuwse mosselen