Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Stoofvlees met ui en aardappelpuree
Sharon de Miranda

Stoofvlees met ui, verse kruiden en aardappelpuree

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaams stoofpotje met fonio en gebakken banaan

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Toscaanse broodsoep met konijnenstoof
Leon Mazairac

Italiaanse polenta met konijn en Pappa al Pomodoro

Char siu
Sharon de Miranda

Char siu met gebakken rijst en sperziebonen

Sukadestoof met groenten
Sharon de Miranda

Sukade stoofpotje met gefrituurde aardappelen

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue