Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Breekbrood met geroosterde paprikasoep
Ramon Brugman

Breekbrood met geroosterde paprika

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar

Ramon Brugman

Pasteitjes met pittig rundvlees

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Alain Caron

Pompoensoep

Ramon Brugman

De kerstamuses van Ramon

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Ramon Brugman

Hartige bloemkooltaart met kruiden bodem

Alain Caron

Gevulde uien met ei en boletencrème

Nadia Zerouali

Lauwwarme speltsalade met oesterzwambitterbal

Ramon Brugman

Schuimtaart met frambozen en vanille slagroom

Ramon Brugman

Zelfgemaakte kadetjes met filet American