Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Gazpacho met rozemarijn
Alain Caron

Gemakkelijke zomerse gazpacho met aardbei

alain peer
Alain Caron

Gemarineerde peer met brioche en mascarpone

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Frans cakeje met rum, citroen en gember
Alain Caron

Frans cakeje met rum, citroen en gember

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Alain Caron

Spaanse lente-ui met courgette

Alain Caron

Appelpeer met boerenijs

Alain Caron

Gevulde avocado met jackfruitartaar

Alain Caron

Ananas in rum