Citroen tulpband
Ramon Brugman

Luchtige citroentulband met vers fruit en eetbare bloemen

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Normandische paté
Alain Caron

Normandische paté

Alain Caron

Kerst voorgerecht: Geroosterde bloemkool met truffeltapenade

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Ramon Brugman

Gevulde paascake met meringuekuikentjes

Ramon Brugman

Mokka-oublies

Surinaamse erwtensoep
Sharon de Miranda

Surinaamse erwtensoep

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!