Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Croissant met zalm en roerei
Ramon Brugman

Luxe croissant met gerookte zalm, roomkaas en roerei

Bonbon met kaas
Alain Caron

Hartige bonbon met bietjes en kaas

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina

Crispy kipnuggets
Ramon Brugman

Crispy kipnuggets met zoetzure dip

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche van zeebaars met Bunnikse kiwi

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Tataki van rund met frisse radijs
Ramon Brugman

Tataki van rund met frisse radijs en knapperige knoflook

Biologische rogge van Ramon
Ramon Brugman

Bietensalade met haring en roggebrood

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

Ramon Brugman

Oesters met oosterse en zure dressing

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Ramon Brugman

Chinese tomatensoep met kip en omelet

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise