Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Cannoli
Ramon Brugman

Cannoli met chocola en pistachenootjes

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls bomvol groenten met frisse dip

Kersenslof met meringue staafjes
Ramon Brugman

Kersenslof met meringue staafjes

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Ramon Brugman

Pompoencake

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Ramon Brugman

Pani puri met vulling van pompoen