Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Ramon Brugman

Chinese tomatensoep met kip en omelet

Ramon Brugman

Likkepot met zoete sjalotten en tuinkers

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Sharon de Miranda

Sharon's borrelplank

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Sharon de Miranda

Kip in de hoed: een hartige taart met zoete kersen

Surinaamse erwtensoep
Sharon de Miranda

Surinaamse erwtensoep

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!