Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan
Ramon Brugman

Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Gerookte forel met aardappelsalade en een dillemayonaise
Ramon Brugman

Gerookte forel met aardappelsalade en dille mayonaise

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Spaghetti Vongole
Leon Mazairac

Spaghetti vongole met tomaatjes uit de oven

Fish and chips
Leon Mazairac

Nederlandse vis & chips

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Gegrilde dorade met verse groentes
Ramon Brugman

Gegrilde dorade met een salade vol groente

Ramon Brugman

Salade niçoise

Leon Mazairac

Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus