Kokosmakronen
Ramon Brugman

Kokosmakronen met witte chocolade ganache, mango en passievrucht

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham

Sinterklaas cheesecakejes
Ramon Brugman

Mini cheesecakes met kruidnoot en taaitaai

Amandel-speculaas cheesecake | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Kruidige amandel-speculaas cheesecake

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met zomerfruit

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Koek-en-zopie
Ramon Brugman

Koek-en-zopie: warme chocolademelk en gevulde koeken

Dumplings
Ramon Brugman

Cantonese dumplings

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise