Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Nigiri beef met radijs
Ramon Brugman

Zelfgemaakte sushi met ossenhaas en radijs

Salade met palmkool
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Zelfgemaakte worstenbroodjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte worstenbroodjes

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Crispy kipnuggets
Ramon Brugman

Crispy kipnuggets met zoetzure dip

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Blini's met cranberry en brie
Ramon Brugman

Hartige blini's met spek, brie en cranberry compote

Tataki van rund met frisse radijs
Ramon Brugman

Tataki van rund met frisse radijs en knapperige knoflook

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

Ramon Brugman

Chinese tomatensoep met kip en omelet

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Ramon Brugman

Likkepot met zoete sjalotten en tuinkers

Ramon Brugman

Pasteitjes met pittig rundvlees

Ramon Brugman

Oosterse steaktartaar

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Het recept van verse hop

Ramon Brugman

Zuurkoolstrudel met filodeeg