Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Marokkaanse tritt van Nadia
Nadia Zerouali

Marokkaanse tritt met linzen en meiknolletjes

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Pasta korma van chef-kok Geneal
Geneal Harreman

Snelle pasta met venkel, tempeh en romige kormasaus

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Nadia maakt koolsoep
Nadia Zerouali

Koolsoep met een Indiase twist

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer en knolselderijsoep met maïspannenkoek

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Koude groentesoep
Nadia Zerouali

Koude groentesoep met gefrituurde aardpeer en een knapperige salade

Burger
Alain Caron

Portobelloburger met balsamico en frisse kool

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Sint Jacobsschelpen met spirulina
Alain Caron

Sint Jacobsschelpen met truffel, andijvie en spirulina