Groene voorjaarssalade met asperge en courgette
Alain Caron

Groene voorjaarssalade met asperge, courgette en hangop

Ramon maakt kwarktaart voor moederdag
Ramon Brugman

Luchtige kwarktaart met brosse bodem en vers fruit

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Plaattaart met fruit van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Feestelijke plaattaart met koekkruimels en fruit

Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat
Ramon Brugman

Sneeuwster taart met zelfgemaakte advocaat

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ramon Brugman en Gijs Staverman met de bitterballen voor Koningsdag | Foto: KRO NCRV
Ramon Brugman

Bitterballen van oesterzwam met dragonmayonaise

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Ramon Brugman

Chique Victoria-appelflappen met amandelschaafsel