Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

camembert salade van Alain Caron
Alain Caron

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Sharon de Miranda

Thaise kipsalade Laab Kai met mini-loempia's

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Sharon de Miranda

Matar paneer met rijst en gebakken banaan

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue