Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, haricot verts en frisse vinaigrette

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Leon Mazairac maakt een heerlijke Turkse pizza
Leon Mazairac

Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie

Alain kookt met vers geoogste witlof
Alain Caron

Gebakken witlof, kip, Parmezaanse kaas, crosnes en zuurkool

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Yakitori spiesjes
Ramon Brugman

Yakitori met edamame boontjes

Lekkere track boterkoek
Ramon Brugman

Boterkoek met krokante amandelen

Entrecote met rode bieten en ui
Alain Caron

Entrecote met gekonfijte ui, rode biet, julienne van witlof en citrus mayo

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Beschuit letters James
Ramon Brugman

Beschuit letters

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room