Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Hoe maak je zelf eetbare parels?
Jetske van den Elsen

Hoe maak je zelf eetbare parels?

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Maak Jetske's sweet chili sauce
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's sweet chilisaus

Maak Jetske's tafelzuur
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's tafelzuur met komkommer en paprika

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter

Ramon Brugman

Dadar isi: gevuld omelet met gehakt en rijst

Nadia Zerouali

Gevulde dadels met pistache en romige banaan-avocado shake

Ramon Brugman

Hollands tartaar

Ramon Brugman

Oosterse zalm-tartaar