Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Zelfgemaakte spaghetti met roquefort
Sharon de Miranda

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Tjauw min
Sharon de Miranda

Bami met Aziatische bladgroenten

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Sharon de Miranda

Geurige rijst met avocadodip en krokante kikkererwten

Sharon de Miranda

Aardappelpannenkoekjes met limoenboter, spinazie en rucola

Sharon de Miranda

Nasi ketjap met oesterzwammen en een eitje

Sharon de Miranda

Chimichanga: gefrituurde burrito

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène