Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas

Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Mango ijsjes Jetske
Jetske van den Elsen

Zomerse mango ijsjes

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Vega boemboe bali met atjar tjampoer
Ramon Brugman

Jesse Klaver's favoriete vega boemboe Bali

Ramon Brugman kookt met Joost Eerdmans
Ramon Brugman

Joost Eerdmans' recept voor Haagse bluf met krokante amandelen

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Lekkere Track - Hemelse modder
Ramon Brugman

Hemelse modder met slagroom en krokante amandelen

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Midden-Oosterse Shakshuka van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Shakshuka met zelfgemaakt flatbread

Bloemkool ovenschotel
Sharon de Miranda

Bloemkool ovenschotel

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade