Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Vis recept Rosah
Rosah van Schendelen

Snoekbaars met gerookte botersaus en nori lak

Scholfilet Alain
Alain Caron

Gebakken zeewolffilet met rauwmelkse boter

Toast met mousse van gerookte rivierkreeftjes
Rosah van Schendelen

Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast

Indiase curry met verse mosselen
Ramon Brugman

Indiase curry met verse Zeeuwse mosselen

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Alain Caron

Venkelsalade

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Alain Caron

Tongscharfilet met kruiden

Alain Caron

Paksoi met zalm

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Ramon Brugman

Empanada met makreel en chili non carne

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Verse pasta met Hollandse garnaaltjes
Alain Caron

Verse pasta met room, citroen en Hollandse garnaaltjes