Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

vega kibbeling
Ramon Brugman

Plantaardige romige aardappelsalade met ravigotesaus en kibbeling

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

camembert salade van Alain Caron
Alain Caron

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept
Ramon Brugman

Heerlijke stoofpaling volgens familierecept

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Sharon de Miranda

Thaise viskoekjes met rijkgevulde eiermie

Alain Caron

Venkelsalade

Ramon Brugman

Gerookte makreel met bleekselderij en groene appel

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Sharon de Miranda

Zalmburger met yoghurt-dille saus en krieltjes

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Alain Caron

Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter