Rosah maakt een gerecht met krukels
Rosah van Schendelen

Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, doperwten, haricot verts en frisse vinaigrette

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

camembert salade van Alain Caron
Alain Caron

Hartig taartje van wortel, bietjes en plantaardige camembert

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Sambal kabeljauw in bananenblad
Rosah van Schendelen

Gestoomde kabeljauw met pittige sambal en een frisse salade

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Kalfstartaar
Alain Caron

Steak tartaar met groene asperges en zoetzure radijsjes

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Salade met honingwijn

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Alain Caron

Macarons Groningen