Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Crispy chili-olie van Jetske
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's crispy chili-olie

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

Pindasaus Jetske
Jetske van den Elsen

Maak zelf Jetske's pindasaus

Ramon maakt simpel gerecht met biologische groenten
Ramon Brugman

Kruidentoast met preipuree en gesmolten kaas

Maak zelf Jetske's lemon curd | Foto: BinnensteBuiten
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's lemoncurd

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep
Ramon Brugman

Hartige scones van zuurkool met wortelsoep en cranberrysaus

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Maak zelf ketchup met Jeske
Jetske van den Elsen

Maak zelf tomatenketchup

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas