Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Drankje zonder alcohol
Menu
Lunch
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Seizoen
Herfst
(-)
Winter
Lente
Zomer
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kerriesoep met edamame boontjes en gamba’s geserveerd met kokosrijst
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gevulde cassave met vis en komkommersalade
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pinda-okersoep met bananenchips
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Turkse lahmacun met tonijn, frisse ui en peterselie
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gebakken rijst met zeevruchten en kabeljauw
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Winters stoofgerecht van kabeljauw met witte bonen, paksoi en saffraan
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Cantonese dumplings
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bisque met rivierkreeftjes en knapperige toast
Paginering
Huidige pagina
1
Pagina
2
Volgende pagina
Volgende