Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
Smaakmaker
Ontbijt
Gebak
Lunch
Tussendoortjes
(-)
Borrelhapje
Drankjes
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Seizoen
Herfst
Winter
Lente
Zomer
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Vietnamese vegetarische loempia’s met pindadip
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Snelle pinchos met zoete ui, paprika en Ibérico secreto
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Steak tartaar op knapperig brood met romige pestocrème
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Nasibal met pittige dip
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Speculaas popcorn
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Borrelplank met mini saucijzenbroodjes, kerriepopcorn en camembert uit de oven
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Moestuin blini's van rode biet en mierikswortel
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Borrelbrood met brie, pesto, spek en rode ui
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander