Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Alain Caron

Tartaar van forel met kruidenolie en aardappelchips

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Alain Caron

Tongscharfilet met kruiden

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Heilbot met bianchetti, pastinaak en truffels

Alain Caron

Amuse met tongfilet en garnalen

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Pasta met garnaaltjes
Alain Caron

Verse pasta met garnaaltjes

Alain Caron

Gerookte makreel van Terschelling

Alain Caron

Tongfilet met zeebanket

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling

Alain Caron

Ansjovis

Alain Caron

Alain en Jonnie Boer in Zwolle

Alain Caron

Zalm met salieboter