Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte gnocchi van brood met romige pesto

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Alain Caron

Kaasplankje van kaasfort Assendelft

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Alain Caron

Klassieke paté met salade

Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Rosah van Schendelen

Côte de boeuf met aardappelmousseline en krokante walnoten

Alain Caron

Salade met honingwijn

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella