Cannelloni met witlof bechamel en gedroogde ham
Ramon Brugman

Cannelloni gevuld met witlof en rauwe ham

Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Gyoza Japans gebakken dumpling
Ramon Brugman

Japanse gyoza met edamame boontjes

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

desert
Alain Caron

Rabarbercoulis met rood fruit en geitenyoghurt

Pasta met palmkool, ricotta en pangritata
Ramon Brugman

Pasta met palmkool, ricotta en pangritata

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit
Alain Caron

Courgette tartaar & eierkoektaartje met rood fruit

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ambachtelijke Zweedse kaneelbroodjes
Ramon Brugman

Ambachtelijke Zweedse kaneelbroodjes

Ramon Brugman

Merguez worstjes, rode koolsalade en aardappelmousseline

Ramon Brugman

Noedelsalade met geglaceerde zoete kip en groenten

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Ramon Brugman

Paddenstoelenrisotto met gefrituurd ei

Alain Caron

Klassieke groentesoep met eendenborst, pastinaak en bladerdeeg

Ramon Brugman

Klassieke Chinese tomatensoep met kip en omelet

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney