Visgerecht Alain
Alain Caron

Verse vis op zuur met een balsamico vinaigrette

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

Bietensalade
Alain Caron

Herfstsalade met bietjes, radijs en een frisse vinaigrette

Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Appelsalade met Redlove appels
Alain Caron

Frisse witlofsalade met appel, verse kruiden en kastanjecrème

Springrolls
Alain Caron

Verse springrolls met groenten en een frisse dip

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Kalfsentrecote met rode wijnsaus

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Alain Caron

Venkelsalade

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Bietensalade met lijnzaad

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Leon Mazairac

Stoofvlees met stamppot van pastinaak en paarse winterpeen

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep