Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Japans gerecht
Alain Caron

Sashimi met wasabi en ingelegde gember

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Alain Caron

Salade met gerookte paling en ganzenborst

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Alain Caron

Carpaccio van roodbaars met frambozen

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Alain Caron

Aardappelpuree met gerookte paling

Alain Caron

Zalm met salieboter

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven
Alain Caron

Amuse: Sint-Jakobsschelp uit de oven

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen

Alain Caron

Oesters met tulpenbollen

Leon Mazairac

Tempura van wilde wadschelpen

Leon Mazairac

Vissalade van bijvangst met oestermayonaise

Leon Mazairac

Aalbessen, mosselsoep en makreel