Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Zwitserse borrelplank, nussli salat en canard a l'orange
Leon Mazairac

Eendenborst op traditionele wijze en Zwitserse salade

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Leon Mazairac

Broodje rundvlees met truffel en mayonaise

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Sharon de Miranda

Japanse hartige pannenkoekjes met dashi en wasabi mayonaise

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Sharon de Miranda

Empana met kippensoep en mais

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn