Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Oesters met Mezcal en rozenblad
Leon Mazairac

Oesters met Mezcal en rozenblad

Leon Mazairac

Romige bloemkoolsoep

Sharon de Miranda

Japanse hartige pannenkoekjes met dashi en wasabi mayonaise

Leon Mazairac

Bierstoof met zeebaars

Leon Mazairac

Strandvis met blanke botersaus

Leon Mazairac

Eilandgerecht met cranberry en duindoorn

Rivierkreeft cocktail
Leon Mazairac

Cocktail d’écrevisse” (Rivierkreeften cocktail)

Sharon de Miranda

Voorgerecht kerstdiner

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen

Sharon de Miranda

Zalmpakketjes met een frisse courgettesalade

Sharon de Miranda

Russische salade & gegrilde coquilles

Leon Mazairac

Tempura van wilde wadschelpen